- Kategorie

Pšeničná krupice
Pšeničná krupice je výsledkem mletí pšenice, má hrubší vzhled než mletí tradičních mouk. Její zbarvení se bude lišit v závislosti na tom, zda pochází z měkké pšenice, která bude mít světlejší barvu, nebo z tvrdé pšenice, která bude více nažloutlá.
Najdeme ji v různých zrnitostech, krupice je nejjemnější verze, následuje střední a hrubá.
Pšeničná krupice je výsledkem mletí pšenice, má hrubší vzhled než mletí tradičních mouk. Její zbarvení se bude lišit v závislosti na tom, zda pochází z měkké pšenice, která bude mít světlejší barvu, nebo z tvrdé pšenice, která bude více nažloutlá.
Najdeme ji v různých zrnitostech, krupice je nejjemnější verze, následuje střední a hrubá.
Filtrovat podle
Seřadit podle
33 produkty
33 produkty
33 produkty
Pšeničná krupice je výsledkem mletí pšenice, má hrubší vzhled než mletí tradičních mouk. Její zbarvení se bude lišit v závislosti na tom, zda pochází z měkké pšenice, která bude mít světlejší barvu, nebo z tvrdé pšenice, která bude více nažloutlá.
Najdeme ji v různých zrnitostech, krupice je nejjemnější verze, následuje střední a hrubá.
Vlastnosti pšeničné krupice
Lze ji použít k přípravě široké škály pokrmů, jako je kuskus, tabbouleh, drobení, kaše, kašičky, ovesná kaše a dokonce se používá a dodává velmi charakteristickou texturu obalům. Ale samozřejmě hlavním pokrmem připraveným z pšeničné krupice jsou suché těstoviny z tvrdé pšenice, velmi typické pro italskou kuchyni.
- Velký zdroj bílkovin.
- Vysoký obsah sacharidů.
- Obsahuje vitamíny B3, B4, B9, vitamín B, vitamín C, vitamín K, vápník, hořčík, draslík, fosfor, selen, železo a esenciální aminokyseliny.
- Nízký obsah cholesterolu, triglyceridů a sodíku.
Výhody pšeničné krupice
Pšeničná krupice dodává našemu organismu velkou dávku energie, proto je nezbytná v jídelníčku lidí s velmi aktivním duševním i fyzickým životem nebo sportovců, kteří chtějí dosáhnout lepšího výkonu.
Podporuje svalový rozvoj a regeneraci tkání po dlouhých obdobích tréninku nebo fyzické námahy.
Přispívá ke zlepšení zdraví kostí zlepšením jejich metabolismu, dodává větší elasticitu pokožce a lepší vzhled vlasům a nehtům.
Je velmi prospěšná pro kardiovaskulární systém, protože pomáhá kontrolovat hypertenzi, přispívá k tvorbě červených krvinek a snižuje příjem cholesterolu, udržujíc jeho hladinu v krvi vyrovnanou. Je doporučována pro osoby s hypertenzí a/nebo s vysokou hladinou cholesterolu v krvi.
Posiluje imunitní systém díky přísunu selenu.
Pšeničná krupice je velmi doporučována při ferropenické anémii, stejně jako u těhotných žen, kojících matek a během menstruace, protože má dobrý obsah železa a urychluje tvorbu hemoglobinu.
Spokojení zákazníci
4,53/5 - Vynikající
Na základě 136 627 recenzí
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.