
Kvasnice
Droždí není důležité pouze pro výrobu pekařských, cukrářských a pekařských výrobků z takzvaného kvásku, ale některé druhy droždí jsou také zdravým doplňkem stravy s překvapivými vlastnostmi. Jedná se o fascinující přírodní produkt tím, že je „živý“ a velmi snadno se připravuje i doma. Najděte všechny druhy droždí, které chcete, na Naturitas: přírodní droždí, pivovarské droždí, červené rýžové droždí atd.
Droždí není důležité pouze pro výrobu pekařských, cukrářských a pekařských výrobků z takzvaného kvásku, ale některé druhy droždí jsou také zdravým doplňkem stravy s překvapivými vlastnostmi. Jedná se o fascinující přírodní produkt tím, že je „živý“ a velmi snadno se připravuje i doma. Najděte všechny druhy droždí, které chcete, na Naturitas: přírodní droždí, pivovarské droždí, červené rýžové droždí atd.
Filtrovat podle
Seřadit podle
- El Granero Integral
Bio nutriční kvasnice (vysoký obsah vlákniny)
150 G221,69 Kč As low as 210,61 Kč - Energy Feelings
Kvasinkový protein s vanilkou (xl balení)
500 G prášku475,24 Kč As low as 446,73 Kč
Droždí není důležité pouze pro výrobu pekařských, cukrářských a pekařských výrobků z takzvaného kvásku, ale některé druhy droždí jsou také zdravým doplňkem stravy s překvapivými vlastnostmi. Jedná se o fascinující přírodní produkt tím, že je „živý“ a velmi snadno se připravuje i doma. Najděte všechny druhy droždí, které chcete, na Naturitas: přírodní droždí, pivovarské droždí, červené rýžové droždí atd.
Co je kvasnice
Kvasnice jsou název pro rodinu hub, které se používají v pekařství a cukrářství k fermentaci těsta, aby "vyrostlo" a získalo požadovanou strukturu. Známé od starověku, kvasnice umožňují, aby chléb, piškoty a další výrobky měly správnou měkkost a nadýchanost pro konzumaci. Proto je použití kvasnic nezbytné v mnoha receptech tohoto typu.
Druhy kvasnic
Hlavní druhy kvasnic jsou přírodní kvasnice, také známé jako "živé" kvasnice, a chemické kvasnice nebo prášek do pečiva. Rozdíl je v tom, že první jsou tvořeny aktivními houbami, které fermentují a mění těsto, zatímco druhé jsou chemický produkt, který napodobuje účinky přírodních kvasnic.
Mezi druhy přírodních kvasnic je nejznámější kvásek neboli "masa madre". Jedná se o směs vody a mouky, která neobsahuje přidané kvasnice, ale nechá se odpočívat, dokud nevytvoří vlastní fermenty. Jsou to kvasnice používané k výrobě chleba, proto jsou také známé jako pekařské kvasnice.
Díky svým vlastnostem existují kvasnice, které slouží jako potravinové doplňky, jako je pivovarské kvasnice, velmi výživné, nebo červené rýžové kvasnice, které snižují cholesterol.
Spokojení zákazníci
Na základě 136 627 recenzí
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.