
Olivy a nakládané výrobky
Při výběru přírodního předkrmu jsou olivy a nakládané zeleniny dobrou volbou oproti jiným alternativám, jako jsou smažené snacky. Díky způsobu výroby si tento typ přírodních konzerv uchovává velkou část vlastností potravin a přináší zajímavé zdravotní přínosy.
Při výběru přírodního předkrmu jsou olivy a nakládané zeleniny dobrou volbou oproti jiným alternativám, jako jsou smažené snacky. Díky způsobu výroby si tento typ přírodních konzerv uchovává velkou část vlastností potravin a přináší zajímavé zdravotní přínosy.
Filtrovat podle
Seřadit podle
- Biorganica Nuova
Celé zelené olivy "bella di cerignola" v solném nálevu
280 G93,69 Kč As low as 87,13 Kč - Brzy sklademEmile Noël
Sušená rajčata marinovaná v bio olivovém oleji
250 Ml194,73 Kč As low as 188,89 Kč
Při výběru přírodního předkrmu jsou olivy a nakládané zeleniny dobrou volbou oproti jiným alternativám, jako jsou smažené snacky. Díky způsobu výroby si tento typ přírodních konzerv uchovává velkou část vlastností potravin a přináší zajímavé zdravotní přínosy.
Mezi další výhody patří nízký obsah kalorií, obsah probiotik velmi příznivých pro trávení a sytící efekt, který zabraňuje pokušení konzumovat jiné méně zdravé produkty.
Výhody oliv a nakládaných potravin
Olivy a nakládané potraviny se vyrábějí procesem solení v nálevu, při kterém se používá sůl a ocet k uchování potravin bez potřeby přidávání aditiv. Někdy se také přidávají koření, aby se zvýraznila chuť a změnila textura.
Výsledkem je přírodní potravina s mnoha zdravotními přínosy. Jelikož se jedná o zeleninové konzervy, olivy a nakládané potraviny mají velmi nízký obsah kalorií. Navíc mají sytící efekt, díky kterému jsou vhodné pro osoby, které chtějí zhubnout. Dále olivy a nakládané potraviny obsahují přírodní probiotické enzymy, které zlepšují trávení a předcházejí tvorbě plynů, kromě toho dodávají vitamíny a minerály.
Druhy oliv a nakládaných potravin
Hlavní potravinou v kategorii nakládaných potravin jsou olivy. Jedná se o olivy upravené tak, aby byly uchovány přirozeným způsobem, a mohou být různých typů: zelené olivy, černé olivy, s peckou, bez pecky atd. To umožňuje po celý rok využívat výhod oliv, pokladu středomořské diety plného vitamínů a zdravých tuků.
Ačkoliv svět nakládaných potravin je širší a můžeme najít více produktů, jako jsou kapary, okurky, cibule, papriky atd., stejně jako jiné druhy nakládaných potravin jako kysané zelí (fermentované zelí) nebo acar (směs nakládané zeleniny).
Spokojení zákazníci
Na základě 136 627 recenzí
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.