Schmitt
Zelená keramická fermentační nádoba 10 l
1 438,19 Kč
Brzy skladem
Potřebujete pomoc?

Zelená keramická fermentační nádoba 10 l

1 jednotka
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Keramická fermentační nádoba o objemu 10 l, se dvěma polokruhovými kameny.
Zobrazit popis
1 438,19 Kč
Brzy skladem

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 08.11.24

    Skvělý a levný produkt na papíře, ale bohužel doručený v kusech!! škoda. peníze mi byly velmi rychle vráceny, ale obal a způsob dopravy nebyly vhodné pro tento velmi křehký typ zboží.

    Un produit super et pas cher sur le papier mais malheureusement livré en morceaux !! Dommage. J'ai été très vite remboursé mais l'emballage et le mode de transport n'était pas adapté à ce type d'article très fragile.

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál
  2. Publikováno 04.12.23

    Velmi dobrý produkt, velmi dobré zpracování.

    Très bon produit, très bonne finition.

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál
  3. Publikováno 06.11.23

    Produkt odpovídá mé objednávce. rychlé doručení a v dobrém stavu. krásná zelená barva
    použití pro kvašené produkty. (květák, fazole atd...) velmi praktické hydraulické víko, které zabraňuje zápachu a vnikání vzduchu do sklenice.

    Produit conforme à ma commande. Livraison rapide et en bon état. Belle couleur verte. Utilisation pour produits lactofermentés. (Choux, haricots etc...) couvercle hydraulique très pratique pour éviter les odeurs et les entrées d'air dans le bocal.

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál
  4. Publikováno 09.10.23

    Dobrý materiál a zpracování. začal jsem ho používat k fermentaci různých druhů zeleniny a vychází skvěle! doporučuji.

    Buen material y acabados. Lo he empezado a usar para fermentar diferentes tipos de verduras y salen genial! Recomendable.

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál
  5. Publikováno 03.09.24

    Všechno proběhlo velmi dobře.

    Tout c'est très bien passé.

    Přeloženo z naturitas.fr

    Zobrazit originál

Zelená keramická fermentační nádoba 10 l recenzí

Na základě 6 recenze

  1. 5 hvězdy
    5
  2. 4 hvězdy
    0
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    1
  5. 1 hvězda
    0

Popis

recenze (3)

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Keramická fermentační nádoba o objemu 10 l, se dvěma polokruhovými kameny.

Indikace

Nádoba speciálně navržená tak, aby umožnila únik fermentačních plynů a zabránila vstupu vzduchu dovnitř. Pro bezpečnou a jednoduchou domácí fermentaci a výrobu fermentovaných potravin jako kysané zelí, kimchi a dalších nakládaných zelenin nebo „pickles“.

Lze fermentovat všechny druhy zeleniny, tato nádoba je tradičně známá pro výrobu kysaného zelí. Domácí výroba fermentovaných potravin zajišťuje, že máme k dispozici kvalitní a čerstvé probiotika, která jsou důležitá pro udržení zdraví naší mikrobioty a tím i zdraví střev.

Pro přípravu kysaného zelí jsou velmi užitečné pomůcky jako vykrajovač jádřinců zelí a mandolína se 3 noži. S velikostí této nádoby lze fermentovat 6–8 středně velkých hlav zelí (10 kg).

Jak probíhá fermentace v fermentační nádobě

Fermentační nádoba je navržena tak, aby vytvořila ideální prostředí pro anaerobní fermentaci. Tato fermentace probíhá díky rozmnožování kyselých mléčných bakterií, kterým je poskytnuto ideální prostředí vlhkosti, slanosti a absence kyslíku. Toho se dosahuje vložením zeleniny s nálevem dovnitř, přičemž je zelenina zatížena kamenem, který ji stlačuje a zabraňuje vzniku vzduchových kapes mezi potravinami a zároveň brání jejich vyplavání na povrch. Po zavření nádoby víko zapadá do drážky, kde je voda. Tento systém funguje jako bariéra mezi vnitřkem a vnějškem nádoby a umožňuje unikání fermentačních plynů (CO2) ven, aniž by dovnitř pronikl vzduch.

Fermentační nádoba má dvě madla pro pohodlnou manipulaci a obsahuje dva keramické kameny pro zatlačení a lisování zeleniny po naplnění nádoby. Pro efektivní a pohodlné vrstvení a lisování se doporučuje použít dřevěnou lisovací tyč.

Tato fermentační nádoba využívá stejný systém jako fermentační nádoby Mortier Pilon, které se liší materiálem přicházejícím do kontaktu s potravinou. U Mortier Pilon je materiálem sklo, zatímco tato nádoba je vyrobena z keramiky bez těžkých kovů. Obě nádoby nepřenášejí toxiny do potravin.

  • Keramika bez toxických látek.
  • Objem 10 litrů.
  • Zatěžovací kameny jsou keramické.
  • Není vhodné do myčky nádobí.
  • Výška bez víka: 31,5 cm; s víkem: 37,5 cm.
  • Hmotnost 7,3 kg.
  • Průměr 28 cm.

Způsob užívání

  1. Předchozí čištění: odstranění zbytků prachu, nečistot nebo z předchozí fermentace důkladným opláchnutím vodou jak uvnitř nádoby, tak na víku. Nechat volně uschnout. Materiál, ze kterého je nádoba a víko vyrobeno, umožňuje snadné čištění, protože neabsorbuje vodu, čímž zabraňuje rozvoji mikroorganismů na povrchu, které by mohly změnit chuť nakládané zeleniny.
  2. Vložit zeleninu do nádoby a každou vrstvu stlačit pomocí lisovací tyče, přičemž je třeba zajistit, aby byla zelenina ponořena v tekutině z vlastních zelenin a/nebo ve slaném nálevu, přičemž nechat volný prostor 4 až 6 cm od horního okraje.
  3. Umístit dva lisovací kameny na vrchní část zeleniny a zavřít víkem.
  4. Do drážky, kde se nasazuje víko, nalít vodu, která bude sloužit jako těsnící bariéra. V případě potřeby doplňovat vodu, aby během fermentačního procesu nevyschla.
  5. Nechat fermentovat po dobu stanovenou receptem a po ukončení procesu si vychutnat vlastní nakládanou zeleninu.

Složení Zelená keramická fermentační nádoba 10 l

Keramika

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0181652
3Q3CSCQ7
  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.