Glycin, prášek aminokyseliny
Popis
Doplňováním své stravy glycinem nebo čistými aminokyselinami šetříte svému tělu krok nutný k rozkladu bílkovin na aminokyseliny, a glycin v práškové formě lze vstřebat ještě rychleji.
Vlastnosti a přínosy Glycin, prášek aminokyseliny
Faktory jako strava, nemoc, stres a věk mohou bránit schopnosti člověka rozkládat bílkoviny na jednotlivé aminokyseliny. To může ovlivnit rychlost tvorby bílkovin a produkci nových buněk.
Jak užívat Glycin, prášek aminokyseliny?
Doporučuje se u dospělých užívat půl čajové lžičky (rovná polévková lžíce) denně smíchané s jídlem nebo tekutinou.
Podmínky skladování
Uchovávejte lahvičku dobře uzavřenou. Skladujte mimo dosah tepla a vlhkosti.
Složení Glycin, prášek aminokyseliny
Glycin v prášku.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.