Červená kvasnicová rýže
Popis
Červená kvasnicová rýže je produkt, který tradiční asijští bylinkáři používají přibližně od roku 800 n. l. Je pečlivě vyráběn, aby se zabránilo přítomnosti citrininu, nežádoucího vedlejšího produktu fermentačního procesu.
Vlastnosti a přínosy Červená kvasnicová rýže
Červená kvasnicová rýže, vyrobená fermentací červených kvasnic s bílou rýží, se běžně používá v kuchyni ke zlepšení barvy a chuti potravin.
Jak užívat Červená kvasnicová rýže?
Doporučuje se užívat 2 kapsle 1 až 2krát denně, nejlépe s jídlem.
Upozornění
Nepoužívejte, pokud jste těhotná, můžete otěhotnět nebo kojíte, protože použití tohoto produktu může poškodit plod. Pouze pro dospělé. Poradťe se s lékařem, pokud užíváte léky (zejména statiny) nebo máte intoleranci na statiny či jaterní problémy. Pokud se objeví svalové potíže, přestaňte produkt užívat a poraďte se s lékařem.
Podmínky skladování
Po otevření skladujte na chladném a suchém místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Složení Červená kvasnicová rýže
Červené kvasnice rýže (Monascus purpureus) (koncentrovaný prášek 10:1), kapsle (rostlinné polysacharidy).
Na 2 kapsle:
Organická červená kvasnicová rýže (1,2 g).
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.