Rýže s červeným kvasem
Popis
Červená kvasnicová rýže je produkt, který tradiční asijští bylinkáři používají přibližně od roku 800 n. l. Je pečlivě vyráběn, aby se zabránilo přítomnosti citrininu, nežádoucího vedlejšího produktu fermentačního procesu.
Vlastnosti a přínosy Rýže s červeným kvasem
Červená kvasnicová rýže vzniká fermentací červených kvasnic s bílou rýží a běžně se používá v kuchyni ke zlepšení barvy a chuti potravin.
Jak užívat Rýže s červeným kvasem?
Doporučuje se užívat 2 kapsle 1 až 2krát denně, nejlépe s jídlem.
Upozornění
Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené a pestré stravy ani zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.
Podmínky skladování
Po otevření skladujte na chladném a suchém místě. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Složení Rýže s červeným kvasem
Červená kvasnicová rýže (Monascus purpureus) (koncentrovaný prášek 10:1), kapsle (rostlinné polysacharidy).
Na 2 kapsle:
Organická červená kvasnicová rýže (1,2 g).
Tato informace může být změněna. Viz obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.