Rýže z červených kvasinek
Popis
Červená kvasnicová rýže je produkt, který tradiční asijští bylinkáři používají přibližně od roku 800 n. l. Je pečlivě vyráběn, aby se zabránilo přítomnosti citrininu, nežádoucího vedlejšího produktu fermentačního procesu.
Vlastnosti a přínosy Rýže z červených kvasinek
Červená kvasnicová rýže, vyráběná fermentací červených kvasnic s bílou rýží, se běžně používá v kuchyni ke zlepšení barvy a chuti potravin.
Jak užívat Rýže z červených kvasinek?
Doporučuje se užívat 1 tabletu 1 až 2krát denně, nejlépe s jídlem.
Upozornění
Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené a pestré stravy ani zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě po otevření. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Složení Rýže z červených kvasinek
Vápník (z uhličitanu vápenatého), červená kvasnicová rýže (Monascus purpureus) (koncentrovaný prášek (10:1), další složky: uhličitan vápenatý, maltodextrin, oxid křemičitý, stearan hořečnatý (rostlinný zdroj) a rostlinný obal.
Na 2 kapsle:
Prášek z červené kvasnicové rýže (1,2 g), Vápník (150 mg).
Tato informace může být změněna. Viz obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.