Poliherbo
Popis
Poliherbo od El Naturalista je doplněk na bázi tradičních bylin, který podporuje normální funkci jater.
Vlastnosti a přínosy Poliherbo
Hořec se považuje za vynikající žaludeční tonikum, vlastnost, která se využívá ke stimulaci chuti k jídlu. Ovesná zrna mají tonizující a vyrovnávací účinek na nervový systém. Řepík stimuluje chuť k jídlu díky obsahu gálických a katechových taninů. Rod Quercus je velmi bohatý na taniny, proto se používá jako aperitiv. Pelyněk působí také jako stimulant, aperitiv, trávicí prostředek a bojuje proti nervovým dyspepsiím. Chrpa a čekanka se používají jako žaludeční prostředky, choleretika a stimulátory chuti k jídlu. Svatému bodláku se také připisují aperitivní a tonizující vlastnosti. Artyčok působí na játra a podporuje sekreci žluči. Pampeliška obsahuje hořké látky, a proto se používá jako tonikum. Silymarin z ostropestřce mariánského je schopen stimulovat regeneraci poškozených jaterních buněk. Bříza díky svým hořkým složkám stimuluje chuť k jídlu.
Jak užívat Poliherbo?
Doporučuje se nechat vařit. Nechat odpočívat v zakrytém nádobí, dokud nevychladne na vlažnou teplotu. Přecedit. Lze přidat med nebo cukr podle chuti. Preferenčně užívat po jídle.
Složení Poliherbo
Pampeliška, Ostropestřec mariánský, Bříza, Lopuch, Oves, Hořec, Artyčok, Pelyněk, Chrpa, Řepík, čekanka, Svatý bodlák, Dub zimní.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.