Pivovarské kvasnice
Popis
Díky obsahu vitaminů skupiny B pivovarské kvasnice zlepšují stav pokožky, nehtů a vlasů. Pivovarská kvasnice je mikroskopický houba, saccharomyces cerevisae, která se přirozeně vyskytuje na povrchu některého ovoce a v mladině piva. Je velmi využívána v dietetice pro svůj obsah vitaminů skupiny B (největší přírodní zdroj), minerálních solí (fosfor, vápník, křemík, zinek, měď, železo) a bílkovin (47 %). Má rekonstituční a očistný účinek, zlepšuje stav pokožky, nehtů a vlasů, stejně jako v případech únavy nebo astenie. Obsahuje aktivní antibakteriální látky, které pomáhají udržovat obranyschopnost organismu. Pomáhá regulovat funkci střev tím, že se podílí na obnově střevní mikroflóry. Má zvláštní účinek proti bakteriím E. coli a houbám rodu Candida.
Jak užívat Pivovarské kvasnice?
Doporučuje se užívat 2 tablety třikrát denně se sklenicí vody.
Upozornění
Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené a pestré stravy ani zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.
Složení Pivovarské kvasnice
Na 2 tablety:
Sušené pivovarské kvasnice (1000 mg).
Tato informace může být změněna. Podívejte se na obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.