Kajenský pepř
-
Pomáhá při hubnutí a je skvělým spojencem srdce, obsahuje různé vitamíny.
AUXILIA NO EMAGRECIMENTO, E É UMA OTIMA ALIADA DO CORAÇÃO, COM DIVERSAS VITAMINAS .
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál
Kajenský pepř recenzí
Na základě 3 recenze
-
5 hvězdy3
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Kajenský pepř podporuje zdravé trávení a podporuje krevní cévy. Byl používán jako potravina a tradičními bylinkáři po tisíce let. Pikantní a ostrá chuť kajenského pepře je způsobena především složkou známou jako kapsaicin.
Vlastnosti a přínosy Kajenský pepř
Pochází z tropických oblastí amerického kontinentu a je také známý jako červený pepř, chili nebo ají. Ve formě plodu nebo koření se vyznačuje svou pikantní chutí. Jeho použití jako koření do jídel se rozšířilo v Evropě po prvních expedicích vracejících se z Ameriky a brzy začalo nahrazovat používání černého pepře.
Jak užívat Kajenský pepř?
Doporučuje se užívat 1 kapsli 2 až 4krát denně, nejlépe po jídle.
Upozornění
Neužívejte více než doporučenou denní dávku. Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené stravy. Produkt pouze pro dospělé. Vyrobeno v zařízeních, kde se manipuluje s pšenicí, glutenem, sojou, mlékem, vejci, rybami, korýši a ořechy.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě po otevření. Uchovávejte mimo dosah dětí.
Složení Kajenský pepř
Kajenský pepř (Capsicum annuum) (plod), hypromelóza (celulózová kapsle).
Na 1 kapsli:
Kajenský pepř (40000 jednotek tepla) (500 mg).
Tato informace se může měnit. Viz obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.