Pancreatin
Popis
Pancreatin je přípravek z pankreatických enzymů prasete. Pancreatin obsahuje přirozené proteázové enzymy (trávení bílkovin), amylázu (trávení sacharidů) a lipázu (trávení tuků).
Vlastnosti a přínosy Pancreatin
Enzymy jsou bílkoviny, které se podílejí na chemických reakcích v organismu. Jsou produkovány endogenně, zejména ve slinivce břišní a dalších endokrinních žlázách, ale také se získávají z čerstvých potravin. Přecházejí do trávicího traktu, aby rozložily potravu na živiny, které pak vstupují do krve.
Pokud trávicí enzymový systém nefunguje správně, může dojít k špatnému vstřebávání živin potřebných organismu a výživa není optimální. Navíc většina enzymů je při vaření potravin zničena a veškerou práci musí vykonat náš endokrinní systém.
Jak užívat Pancreatin?
Doporučuje se užívat 1 kapsli 1 až 3krát denně s jídlem nebo mezi jídly.
Upozornění
Pouze pro dospělé. Poradte se s lékařem, pokud jste těhotná / kojíte, užíváte léky nebo máte zdravotní potíže. Vyrobeno v zařízeních, která zpracovávají pšenici, lepek, soju, mléko, vejce, ryby, korýše a skořápkové plody.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte na chladném místě (pod 25 °C), suchém a tmavém. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.
Složení Pancreatin
Složení:
Pancreatin 10X, Amyláza, Proteáza, Lipáza, Rýžová mouka, Kapsle (želatina, protispékavé látky (stearan hořečnatý, oxid křemičitý)).
Na 1 kapsli:
Pancreatin 10X (200 mg).
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.