Hydrolyzovaný rýžový protein
Popis
Hydrolyzovaný rýžový protein od VByoticS je bílkovina z vegetariánského a hypoalergenního zdroje. Je vysoce stravitelný a ideální pro sportovce, starší osoby, aktivní lidi a ty, kteří špatně snášejí bílkoviny získané ze sóji a mléčných výrobků.
Jak užívat Hydrolyzovaný rýžový protein?
Doporučuje se smíchat 20 g s vodou nebo odstředěným mlékem.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Složení Hydrolyzovaný rýžový protein
Na 100 g:
L-isoleucin (4,31 g), L-leucin (8,49 g), L-valin (6,14 g), L-lysin (3,6 g), L-threonin (3,7 g), L-methionin (3,7 g), L-fenylalanin (5,47 g), L-tyrosin (5,35 g), L-alanin (5,38 g), L-arginin (8,3 g), kyselina L-asparagová (9,65 g), L-glutamin (17,85 g), L-glycin (4,26 g), L-histidin (2,37 g), L-prolin (4,42 g), L-serin (4,92 g), L-tryptofan (0,92 g), L-cystein (1,75 g).
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.