Izolovaný syrovátkový protein isolate
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Izolovaný syrovátkový protein isolate od Hivital je formule založená na přírodním izolátu syrovátkového proteinu.
- Vyrobeno ve Španělsku pod certifikáty GMP a ISO.
- Hydrolyzovaný protein.
Vlastnosti a přínosy Izolovaný syrovátkový protein isolate
Izolovaný protein je typ proteinu, který byl zpracován za účelem snížení neproteinových složek, jako jsou tuky, a obsahuje převážně čistý protein.
Je oblíbený mezi sportovci a lidmi, kteří chtějí zvýšit svůj příjem bílkovin, aniž by do své stravy přidávali příliš mnoho kalorií.
Díky dalšímu procesu rafinace obsahuje izolát syrovátkového proteinu nízké hladiny tuků a sacharidů, což je ideální pro osoby ve fázi svalové definice. Izolovaný protein je také zvláště vhodný pro osoby s trávicími problémy, protože je to protein snadněji stravitelný a vstřebatelný pro osoby s citlivostí nebo trávicími obtížemi.
Jak užívat Izolovaný syrovátkový protein isolate?
Užívejte 30 g denně, což odpovídá jednomu a půl odměrky (součást balení), rozpuštěné ve 250 ml vody.
Upozornění
Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada pestré, vyvážené stravy a zdravého životního stylu. Nepřekračujte výslovně doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí. Obsahuje laktózu. Nedoporučuje se během těhotenství, kojení a u osob mladších 18 let.
Podmínky skladování
Produkt by měl být uchováván na chladném a suchém místě.
Složení Izolovaný syrovátkový protein isolate
Hydrolyzovaný izolát syrovátkového proteinu, přírodní čokoládová příchuť.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota378.16 Kcal
-
Tuky / lipidy2.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny1.8 G
-
Sacharidy / uhlohydráty2.24 G
-
Cukry2.24 G
-
Bílkoviny86.67 G
-
Sůl1.03 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.