Rýžové bílkoviny 83 % v prášku
Popis
Rýžové bílkoviny jsou vynikajícím zdrojem rostlinných bílkovin, snadno stravitelné a přirozeně bez laktózy, lepku a sóji. Mechanickým mletím za studena rýžových zrn je možné izolovat proteinový koncentrát od zbytku bez změny jeho nutričních vlastností.
Vlastnosti a přínosy Rýžové bílkoviny 83 % v prášku
Tyto bílkoviny přispívají k růstu svalové hmoty, udržení svalové hmoty a udržení normálních kostí. Tyto bílkoviny jsou velmi užitečné pro doplnění denní potřeby u lidí provozujících fyzickou aktivitu, zlepšují sportovní výkon a urychlují regeneraci.
Jak užívat Rýžové bílkoviny 83 % v prášku?
Doporučuje se použití před a po tréninku v kombinaci s extrakty z ovoce a zeleniny, jogurtem, müsli, ale také pro přípravu dezertů.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Trvanlivost 1 rok.
Složení Rýžové bílkoviny 83 % v prášku
Rýže.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota392 Kcal
-
Tuky / lipidy4.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny2.2 G
-
Sacharidy / uhlohydráty3.4 G
-
Cukry1.3 G
-
Dietní vláknina3.6 G
-
Bílkoviny83 G
-
Sůl0.3 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.