Čokoládový syrovátkový protein
Popis
Čisté kakao poskytuje velké antioxidační vlastnosti, které jsou velmi prospěšné. Mléko, s vysokou nutriční kvalitou, obsahuje zdravé mastné kyseliny. Kokosový cukr poskytuje železo, zinek, vápník a draslík.
Vlastnosti a přínosy Čokoládový syrovátkový protein
Má prebiotický účinek, podporuje střevní mikrobiotu a reguluje cukr. Antioxidanty z kakaa zlepšují efektivitu energetických buněk (mitochondrií) a pomáhají fyzickému výkonu.
Dokonce obsahuje aminokyseliny jako kyselinu glutamovou, kterou střevní buňky mohou využít jako zdroj energie.
Jak užívat Čokoládový syrovátkový protein?
Doporučuje se: z 100 g můžete připravit kakaové koktejly a upéct zdravé bábovky a muffiny pro nejmenší.
Pro přípravu rozpusťte 100 g proteinového prášku spolu s 700 ml vody, mléka nebo rostlinných nápojů v shakeru a dobře protřepejte po dobu 30 sekund. Pro lepší rozpuštění můžete použít stolní mixér a pokud přidáte méně tekutiny, můžete získat krémovou texturu, jako pěnu. Pokud chcete přidat sacharidy, rozpusťte protein v rostlinných nápojích, jako jsou rýžové, ovesné nebo z tykve.
Upozornění
Doplňky stravy by neměly být používány jako náhrada vyvážené a pestré stravy ani zdravého životního stylu. Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Uchovávejte mimo dosah malých dětí.
Složení Čokoládový syrovátkový protein
Koncentrát syrovátky (mléko) (80,65 %), kakaový prášek (11,29 %) a kokosový květový cukr (8,06 %).
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota364 Kcal
-
Tuky / lipidy2.9 G
-
Nasycené mastné kyseliny1.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty11 G
-
Cukry9.5 G
-
Dietní vláknina3.9 G
-
Bílkoviny70 G
-
Sůl0.5 G
-
Koncentrát syrovátky80.65 %
-
Kokosový květový cukr8.06 %
-
Kakaový prášek11.29 %
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.