Bonbóny s bylinkami ze švýcarských alp bez cukru
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Bez cukru švýcarské alpské bylinné bonbóny Ricola jsou nejslavnější, nejchutnější a příjemně osvěžující bonbóny Ricola.
Indikace
Tento produkt vynalezl Emil Richterich, který byl zakladatelem společnosti a vynalezl směs 13 bylin. Recept na původní švýcarský bylinný karamel, který je celosvětově známý, se od roku 1940 nezměnil a zůstává naprosto tajný. Bylo pouze odhaleno, že jeho síla pochází z 13 různých bylin.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat podle chuti spotřebitele.
Upozornění
Nadměrná konzumace může mít projímavé účinky.
Ingredience
Extrakt ze směsi bylin Ricola (1 %), isomaltóza, pimpinella, přírodní karamel, levandule, veronika, přírodní mátová vůně, steviolové glykosidy, pupalka, sléz, máta, sléz, sorbitol, jitrocel, mentol, řebříček, jablečník, tymián, šalvěj, bez černý.
Tato informace se může měnit. Informace naleznete na obalu produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota237 Kcal
-
Tuky / lipidy0 G
-
Nasycené mastné kyseliny0 G
-
Sacharidy / uhlohydráty98 G
-
Cukry0 G
-
Bílkoviny0 G
-
Sůl0 G
-
Polyalkoholy96 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.