Bio čokoláda na vaření
-
Vynikající čokoláda jak pro cukrářství, tak pro přímou konzumaci.
Excelente chocolate tanto para repostería como para comer directamente.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio čokoláda na vaření recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Tento dezert z hořké čokolády je nezbytný pro gurmánskou kuchyni a obsahuje 63 % organického a fair trade kakaa. Dorty na bázi čokolády získají nový rozměr díky směsi národních odrůd z Ekvádoru a síle čokolády pocházející z Pobřeží slonoviny.
Způsob užívání
Doporučuje se příprava v mikrovlnné troubě: Rozlomte tabulku na malé kousky v nádobě vhodné do mikrovlnné trouby. Ohřívejte jednu minutu při 500 W. Promíchejte. Znovu ohřejte 30 sekund při 500 W. Zamíchejte. V případě potřeby opakujte.
Příprava ve vodní lázni: Rozlomte tabulku na malé kousky. Připravte velký hrnec s vodou a malý s čokoládou. Zahřívejte na mírném ohni, aby voda nevařila. Jakmile se čokoláda začne rozpouštět, pravidelně míchejte.
Upozornění
Může obsahovat stopy skořápkových plodů, mléka, sezamu a lepků.
Ingredience
Kakaová pasta* z Ekvádoru a Pobřeží slonoviny (56 %), třtinový cukr*, kakaové máslo*, emulgátor: lecitin ze soji (ne GMO)*. (minimálně 63 % kakaa).
(*) z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
IT-BIO-014
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota566 Kcal
-
Tuky / lipidy39 G
-
Nasycené mastné kyseliny23 G
-
Sacharidy / uhlohydráty42 G
-
Cukry35 G
-
Dietní vláknina8.2 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.