Bio hořká čokoláda gianduja nicaragua
Popis
Giandujia je italská tradice z Piemontu. Veškerá krémovost receptu je založena na pražených lískových oříšcích, které jsou poté jemně mleté na pastu, jež se mísí se středem čokolády. 20 % lískových oříšků spojených s tmavou čokoládou dodává této tyčince chuť a sladkost.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat podle chuti spotřebitele.
Upozornění
Může obsahovat stopy jiných ořechů a mléka.
Ingredience
Cukr z třtinové cukrové třtiny*, kakaová hmota* z Nikaraguy (32 %), pyré z lískových oříšků* (20 %), kakaové máslo*, emulgátor: lecitina ze sójových bobů (ne GMO)*, extrakt z vanilky*. (Kakao: minimálně 41 % v čokoládě).
(*) pochází z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
IT-BIO-014
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota575 Kcal
-
Tuky / lipidy41 G
-
Nasycené mastné kyseliny17 G
-
Sacharidy / uhlohydráty42 G
-
Cukry37 G
-
Dietní vláknina4.7 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl0.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.