Bio hořká čokoláda na dezerty
-
Skvělé na nasekání a přidání do těsta na sušenky před pečením
Genial para trocear y meter en masa de galletas antes de hornear
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio hořká čokoláda na dezerty recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy0
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio tmavá čokoláda na dezerty Altereco je 50% tmavá čokoláda z Alto Huayabamba, která vám umožní propustit sladkost a mlsnost. Její intenzivní a ovocné tóny snadno zvýrazní vaše recepty.
Způsob užívání
Doporučuje se používat v cukrařině.
Upozornění
Může obsahovat stopy mléka, ořechů a soji.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném (16-18 °C) a suchém místě.
Ingredience
Bio třtinový cukr, Bio kakaová pasta (Peru), Bio kakaové máslo, Bio vanilková luska. Kakao: minimálně 50 %.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Fr-bio-001Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota557 Kcal
-
Tuky / lipidy35 G
-
Nasycené mastné kyseliny21 G
-
Sacharidy / uhlohydráty54 G
-
Cukry49 G
-
Dietní vláknina5.6 G
-
Bílkoviny3.7 G
-
SůlG
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.