Hořká čokoláda 72 % se stévií
Ušetřete s těmito balíčky
-
Vynikající, pokud chcete vyhnout cukru
Excelente si quieres evitar el azúcar
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Já, kdo jí hodně čokolády a je diabetik, shledávám, že kvalita čokolády je průměrná (chuť), dávám přednost čokoládě poulain fine & gourmande s méně než 2 % cukru, jemnější v čokoládové chuti, jedinou nevýhodou je, že sladidlo není stévie
Moi qui mange beaucoup de chocolat et diabétique, je trouve que la qualité du chocolat est moyenne (gout), je préfére le chocolat POULAIN Fine & gourmande moins de 2 % de sucre, plus fin en chocolat (gout), le seul inconvéniant l'édulcorant n'est pas de la Stévia
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Pro potěšení bez výčitek
Para un placer sin remordimientos
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Velmi dobré, není sladké: vynikající přítomnost stévie, která sladí správným způsobem.
Buonissimo, non dolce : ottima la presenza di stevia che addolcisce in modo giusto.
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál
Hořká čokoláda 72 % se stévií recenzí
Na základě 8 recenze
-
5 hvězdy6
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy2
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Hořká čokoláda 72 % se stévií oslazená extraktem z listů stévie s vysokým obsahem vlákniny.
Upozornění
Může obsahovat stopy mléka a ořechů.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Kakao, sladidlo (Erythritol), kakaové máslo, inulin, emulgátor (slunečnicová lecitin), extrakt z vanilky, sladidlo (steviol-glykosidy) (0,03 %).
Tato informace se může měnit. Podívejte se na obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota473 Kcal
-
Tuky / lipidy39.1 G
-
Nasycené mastné kyseliny24.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty27.4 G
-
Cukry0.7 G
-
Dietní vláknina16.9 G
-
Bílkoviny9.3 G
-
Sůl0.02 G
-
Polyalkoholy14.6 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.