Peruánská hořká čokoláda 77 % eco
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Tabulka ekologické hořké čokolády s 77 % kakaa (Peru) z oblasti Alto Piura. Specialita s vysokým obsahem kakaa, ideální pro začátek s řadou Blanxart díky snadnosti a dokonalosti aroma.
Indikace
Ekologická čokoláda vyrobená z kakaových bobů jemné odrůdy Criollo. Vyznačuje se intenzivní citrusovou notou, doprovázenou dřevitými a koženými tóny a kávou.
Blanxart vyrábí čokolády výhradně z kakaových bobů jediného původu, aby zvýraznil jedinečnost každého receptu. Podle procesu Bean to bar Blanxart kontroluje celý proces: od výběru kakaa na malých plantážích, ručního pomalého pražení v našich provozech až po balení čokoládové tabulky.
Chuťová poznámka: Otevírá se silnou citrusovou notou, následovanou dřevem a kůží. Vrcholí chutí kávy a ořechů, jako je vlašský ořech, lískový oříšek a mandle.
Způsob užívání
Doporučený postup pro plné vychutnání této tabulky: Pozorujte její barvu a lesk. Přivoňte a zachyťte první tóny. Zlomte ji a poslouchejte čistý křupavý zvuk. Ochutnejte a identifikujte všechny aroma.
Upozornění
Může obsahovat stopy ořechů, mléka a soji.
Podmínky skladování
Doporučuje se skladovat na chladném a suchém místě, mezi 15 a 21 °C. Vzhledem k vlastnostem produktu se pokud možno vyhněte chladničce. Hořká čokoláda má trvanlivost 2 roky od výroby.
Ingredience
Kakao*, Cukr*, Kakaové máslo*. Minimálně 77 % kakaa.
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Podívejte se na obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT Zemědělství mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota597 Kcal
-
Tuky / lipidy45.8 G
-
Nasycené mastné kyseliny28.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty31.4 G
-
Cukry23.6 G
-
Dietní vláknina9.2 G
-
Bílkoviny10.2 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.