Tmavá čokoláda s květovou solí bio 70 %
Popis
Sal de Ibiza používá pro svou "Deep Dark Chocolate" 70% Flor de Sal krytí z nejlepšího ekologického tmavého čokolády, vyrobené z prvotřídních odrůd kakaovníku Trinitario a originální aromatické kakaové Chuncho z oblasti Cuzco, v srdci peruánského pralesa.
Indikace
Chuť této čokolády obsahuje ovocné a květinové tóny, které evokují citrusy a maliny. Pečlivá kombinace kakaových bobů Criollo a Trinitario se zvláštním způsobem harmonizuje s jemnou Flor de Sal z Ibizy.
Ručně sbíraná gurmánská sůl dává této mírně hořké čokoládě jemný pikantní nádech. Tato vynikající čokoláda je ručně vyráběna odbornými čokolatiéry výhradně pro Sal de Ibiza.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat podle chuti spotřebitele.
Ingredience
Kakaová hmota*, Cukr z třtinové cukrové třtiny*, Kakaové máslo*, Mořská sůl.
(*) Z kontrolovaného ekologického zemědělství.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.