Agar agar
Ušetřete s těmito balíčky
-
Používám to na dezerty k zahuštění
Lo uso para postres para condensar
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Používám to k výrobě "krémů" z mléka.
Je m'en sert pour faire des "crèmes" de lait.
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál -
Pro přípravu vynikajících zdravých a chutných dezertů
Para hacer excellentes postres sanos i ricos
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Koupil jsem to, abych ho použil v sladkých receptech. vynikající rostlinná alternativa rybí želatiny.
L'ho comprato per utilizzare nelle ricette dolci. Eccellente alternativa vegetale alla cola di pesce.
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál
Agar agar recenzí
Na základě 21 recenze
-
5 hvězdy18
-
4 hvězdy3
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Rostlinný polysacharid získaný z červených mořských řas.
Použití: Gelotvorná a stabilizační látka při výrobě marmelád, želé, šťáv, kompotu, koláčů, pudinku, jogurtu, tvarohu atd. Zahušťovadlo v velmi nízkých koncentracích v krémech, zmrzlinách atd.
Způsob užívání
Nasypte prášek do vlažné vody a míchejte, dokud se nerozptýlí. Zahřejte a míchejte, dokud se zcela nerozpustí.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. Po otevření uchovávejte v hermeticky uzavřené nádobě.
Ingredience
Agar-agar (E-406).
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota188 Kcal
-
Tuky / lipidy0.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty2.7 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vláknina85 G
-
Bílkoviny0.5 G
-
Sůl0.45 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.