Ferment yaourt bifidus
Ušetřete s těmito balíčky
-
Udělala jsem jogurty a jsou skvělé
He hecho yogures y salen estupendos
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Jogurt je vždy pěkně hustý a chutný. mnohem lepší než jogurt koupený v supermarketu. už jsem ho doporučil i dalším lidem.
O iorgurte fica sempre bem consistente e saboroso. Muito melhor do que o iogurte comprado em supermercado. Recomendei a outras pessoas já.
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Velmi dobrý produkt, který lze doporučit
Très bon produit à recommander
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Tento produkt funguje velmi dobře a vyprodukuje velmi pevný jogurt během uvedené doby. je velmi snadný na použití a funguje dobře v jogurtovači.
Este produto funciona muito bem e produz um iogurte muito firme dentro do tempo indicado. É muito fácil de utilizar e funciona bem numa iogurteira.
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál
Ferment yaourt bifidus recenzí
Na základě 6 recenze
-
5 hvězdy6
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Práškový ferment pro výrobu jogurtu Natali, fermentovaný dezert vyrobený podle našich doporučení, zaručuje příjem této dávky "bifidů". Sáček s dvojnásobnou dávkou umožňuje vyrobit 8 fermentovaných dezertů.
Indikace
Pro pozitivní účinek na střevní flóru se doporučuje denní příjem mezi 1 a 5 miliardami probiotických bakterií. Bifidobakterie jsou prospěšné bakterie pro naše zdraví, které dokonce bojují proti jiným potenciálně škodlivým bakteriím. Příjem probiotik nám nejen pomáhá udržovat zdraví naší střevní mikrobioty, ale může také zlepšit vstřebávání živin a další věci.
Způsob užívání
Doporučuje se použít 1/2 litru živočišného mléka (pro jednu dávku sáčku).
Doba přípravy: 2 min.
Fermentace: průměrně 8 hodin v jogurtovači (řiďte se pokyny výrobce ohledně doby inkubace podle typu jogurtovače).
Používejte dokonale čisté nástroje. Rozpusťte ferment ve 2 lžících mléka a poté postupně přilévejte zbývající mléko. Podle svých receptů přidejte cukr, marmeládu, aromata... Nalijte do sklenic a dejte do jogurtovače na průměrně 8 hodin. Po dokončení dejte do lednice a nechte několik hodin vychladnout před konzumací.
Podmínky skladování
Preferovaně skladujte pod +18 °C pro lepší účinnost fermentů. Fermentované dezerty lze uchovávat 2 až 3 dny v lednici.
Ingredience
Bio sušené mléko, Bifidobacterium Lactis, Streptococcus Thermophilus, Lactobacillus Bulgaricus.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota316 Kcal
-
Tuky / lipidy13 G
-
Sacharidy / uhlohydráty0.1 G
-
Cukry46 G
-
Bílkoviny30 G
-
Sůl0.49 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
1 otázky
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.