Amazake z celozrnné rýže
Amazake z celozrnné rýže recenzí
Na základě 14 recenze
-
5 hvězdy12
-
4 hvězdy2
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Celoroční rýžový amasake od La Finestra Sul Cielo, ideální k podávání jako dezert nebo s ovocem, ovocným džemem, lískovým oříškovým krémem nebo mandlovým krémem.
Indikace
Amasake z celozrnné rýže je sladký a lahodný krém. Lze jej také použít jako základ pro přípravu pudinku nebo sladkostí. Fermentace obiloviny probíhá přidáním koji, přírodního fermentu, který přeměňuje vařenou rýži na tento lahodný krém, bez použití umělých enzymů. Amasake od La Finestra sul Cielo je vyráběno podle tradiční japonské metody. Produkt je pasterizovaný.
Ingredience
Voda, celozrnná rýže (27 %), Koji, mořská sůl
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal produktu.
Certifikát
CZ-BIO-001 Zemědělství EU / mimo EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota147 Kcal
-
Tuky / lipidy0.9 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty30 G
-
Cukry19 G
-
Dietní vláknina2.1 G
-
Bílkoviny3 G
-
Sůl0.2 G
-
Sodík7 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.