Salud Viva
Jablečná pektin
142,44 Kč
Potřebujete pomoc?

Jablečná pektin

45 G
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Jablečná pektin se používá jako rostlinné želírující činidlo k výrobě džemů a ovocných želé.
Zobrazit popis
142,44 Kč
3165.33 CZK/Kg
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

  1. Publikováno 21.07.25

    Dobrá kvalita, pohodlné balení, jsem velmi spokojená.

    Buena calidad, envase cómodo, estoy muy contenta.

    Přeloženo z naturitas.es

    Zobrazit originál

Jablečná pektin recenzí

Na základě 1 recenze

  1. 5 hvězdy
    1
  2. 4 hvězdy
    0
  3. 3 hvězdy
    0
  4. 2 hvězdy
    0
  5. 1 hvězda
    0

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Jablečná pektin se používá jako rostlinné želírující činidlo k výrobě džemů a ovocných želé.

Indikace

Pektiny jsou přírodní polysacharidy nacházející se ve stěnách rostlinných buněk. Jsou zvláště citlivé na 3 faktory: pH (čím vyšší kyselost, tím větší želírování), cukr (od 10 do 80 %) a vápník (přítomnost vápníkových iontů v mléce).

Způsob užívání

Doporučuje se pro disperzi pektinu ve studené vodě nejprve smíchat s ostatními suchými složkami a postupně nalévat na kapalinu za použití mixéru. Lze také dispergovat v oleji, cukerných sirupech, likérech atd.

Pro lepší rozpuštění lze zahřát na 80-85 °C. Tvrdá voda vyžaduje delší dobu vaření. Želírování pektinu působením vápníku v mléčných výrobcích probíhá během ochlazování. Konečná textura se dosáhne po 24 hodinách. Asi 3 g pektinu odpovídá jedné želatinové plátku.

Hlavní vlastností je lesk a průhlednost a schopnost odolávat procesům zmrazování a rozmrazování. Dávkování je ve studené vodě 3 % a ve horké vodě 6 až 8 %.

Upozornění

Může obsahovat stopy skořápkových plodů a sezamu.

Podmínky skladování

Uchovávejte na chladném místě (pod 18 °C), suchém, chráněném před slunečním zářením a izolovaném od podlahy.

Ingredience

Nezahuštěná jablečná pektin.*
(*) Speciální pro organické recepty.

 

Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.

SKU: LP-0193548
QY6E18RQ

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    239 Kcal
  • Tuky / lipidy
    1 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    1 G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    25 G
  • Cukry
    25 G
  • Dietní vláknina
    65 G
  • Bílkoviny
    1 G
  • Sůl
    G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.