Terrasana
Tamari mírný
110,15 Kč
Potřebujete pomoc?

Tamari mírný

250 Ml
Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
Tento lahodný tamari (sójová omáčka) je vyroben na bázi bio sójových bobů. Cenově dostupná a bezlepková omáčka, která fermentuje 9 měsíců v Japonsku. Použijte ji v marinádách, polévkách a omáčkách.
Zobrazit popis
110,15 Kč
440.60 CZK/L
Skladem
Kupte si to dnes a obdržíte od
Nemůžeme potvrdit datum doručení zásilky. Kontaktujte nás pro více informací.

Věrnostní body

Zakoupením tohoto produktu můžete při své další objednávce získat až

bodů = sleva

Jak to funguje?

Naturitas Club Získejte body za každý nákup Objednejte si a za každou utracenou libru získáte 5 slevových bodů. Nákup za 5 Kč = 1 bod

Naturitas Club Získejte další body za další akce Vyplňte svůj profil, přihlaste se k odběru našeho newsletteru nebo ohodnoťte produkty, které jste si objednali. Za každou akci získáte až 50 bodů

Naturitas Club Uplatněte své body při další objednávce A... získejte automatickou slevu po dokončení objednávky! 100 bodů: sleva 5 Kč

Recenze obchodu (4,70 / 5) VYNIKAJÍCÍ
  • Bezpečná platba pomocí:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • klarna
    • google play
    • apple pay

Vrácení zboží

DProdukt můžete vrátit, pokud nebyl použit a je v originálním balení, do 14 dnů od potvrzeného data doručení objednávky.

Vysvětlíme vám krok za krokem, jak funguje vrácení objednávek:

  1. Kontaktujte prosím naše oddělení zákaznických služeb a uveďte číslo objednávky.
  2. Zabalte a připravte balík.
  3. Doručte balík dopravci.
  4. Počkejte na vrácení peněz na vámi zvolenou platební metodu.

Jak mohu požádat o vrácení peněz?

Popis

Otázky a odpovědi (0)

Popis

Tento lahodný tamari (sójová omáčka) je vyroben na bázi bio sójových bobů. Cenově dostupná a bezlepková omáčka, která fermentuje 9 měsíců v Japonsku. Použijte ji v marinádách, polévkách a omáčkách.

Indikace

Tato sójová omáčka je vyráběna naším zkušeným japonským výrobcem z sójových bobů, koji (startér fermentace), shochu (destilát ze sake na bázi rýže) a mořské soli.

Konečným cílem je vyvážit chuť omáčky tak, aby se spojilo pět chutí.

K tomu dochází během fermentačního období, které trvá 9 měsíců.

Jedná se o velmi dobrou a zároveň cenově dostupnou bezlepkovou omáčku, která pozvedne všechny orientální i evropské pokrmy na vyšší úroveň.

Použijte ji v marinádách, zálivkách, polévkách (miso) a omáčkách.

Vyzkoušejte také náš tamari (fermentovaný 18 měsíců).

Dobré vědět:

  • Má vyváženou chuť
  • Vyrobeno podle tradičního japonského receptu
  • Fermentuje 9 měsíců
  • Je vynikající ve všem, co může být trochu slanější!
  • Vyrobeno v Japonsku

Způsob užívání

Používejte jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ omáček či zálivek.

Upozornění

Obsahuje: Sóju.

Podmínky skladování

Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.

Ingredience

Voda, semena sóji*, mořská sůl, slaný shochu* (voda, rýže*, sůl, ferment koji), ferment koji (Japonsko).

* = z ekologického zemědělství

 

Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.

Certifikát

Nl-bio-01
SKU: LP-0199130
NZ7PCLUU

Nutriční tabulka

  • Pro
  • Energetická hodnota
    74 Kcal
  • Tuky / lipidy
    0.2 G
  • Nasycené mastné kyseliny
    G
  • Sacharidy / uhlohydráty
    8.3 G
  • Cukry
    3.4 G
  • Dietní vláknina
    G
  • Bílkoviny
    9.8 G
  • Sůl
    14.5 G

Specifikace

  1. K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.

Otázky a odpovědi

Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.