Tamari mírný
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Tento lahodný tamari (sójová omáčka) je vyroben na bázi bio sójových bobů. Cenově dostupná a bezlepková omáčka, která fermentuje 9 měsíců v Japonsku. Použijte ji v marinádách, polévkách a omáčkách.
Indikace
Tato sójová omáčka je vyráběna naším zkušeným japonským výrobcem z sójových bobů, koji (startér fermentace), shochu (destilát ze sake na bázi rýže) a mořské soli.
Konečným cílem je vyvážit chuť omáčky tak, aby se spojilo pět chutí.
K tomu dochází během fermentačního období, které trvá 9 měsíců.
Jedná se o velmi dobrou a zároveň cenově dostupnou bezlepkovou omáčku, která pozvedne všechny orientální i evropské pokrmy na vyšší úroveň.
Použijte ji v marinádách, zálivkách, polévkách (miso) a omáčkách.
Vyzkoušejte také náš tamari (fermentovaný 18 měsíců).
Dobré vědět:
- Má vyváženou chuť
- Vyrobeno podle tradičního japonského receptu
- Fermentuje 9 měsíců
- Je vynikající ve všem, co může být trochu slanější!
- Vyrobeno v Japonsku
Způsob užívání
Používejte jako náhradu soli, jako omáčku k sushi nebo jako základ omáček či zálivek.
Upozornění
Obsahuje: Sóju.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici až do data spotřeby.
Ingredience
Voda, semena sóji*, mořská sůl, slaný shochu* (voda, rýže*, sůl, ferment koji), ferment koji (Japonsko).
* = z ekologického zemědělství
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Nl-bio-01Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota74 Kcal
-
Tuky / lipidy0.2 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty8.3 G
-
Cukry3.4 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny9.8 G
-
Sůl14.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.