Konjaková rýže s kuřecím masem a zeleninou
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Delikátní konjaková rýže s kuřecím masem a zeleninou s vyváženými nutričními hodnotami, bez lepku a s vysokým obsahem bílkovin; ideální pro hubnutí nebo udržení svalové hmoty.
Indikace
Toto zdravé jídlo obsahuje 13 g bílkovin (kuřecí prsa, jeden z nejlepších zdrojů bílkovin), pouze 2,8 g sacharidů, jen 1,2 g nasycených tuků v celé porci a nízký obsah soli, 1,8 g (Himalájská růžová sůl).
Hlavní složkou shirataki rýže z konjaku je glucomannan, rozpustná vláknina s velkou zahušťovací schopností a velmi nízkým kalorickým obsahem. Produkty z konjaku jsou 100 % rostlinného původu a neobsahují žádné alergeny. Kromě neposkytování čistých sacharidů a neobsahování cukrů ani tuků má konjaková těstovina jen 7 kcal na porci, takže je perfektní náhradou tradičních těstovin.
- Přispívá k hubnutí, částečně díky nízkému kalorickému obsahu.
- Zvyšuje pocit sytosti, díky vysokému obsahu vlákniny, která se v žaludku po požití rozšiřuje.
- Reguluje střevní průchodnost a udržuje a obnovuje střevní mikroflóru.
Způsob užívání
Doporučuje se ohřát a podávat (2 minuty).
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě. (Není nutné uchovávat v lednici)
Ingredience
Konjak (40 %) (Purifikovaná voda, Amorphophallus konjac (3,6 %), Hydroxid vápenatý (přírodní stabilizátor)), Kuře 28 %, Rajče (Rajče, Slunečnicový olej, Cibule, Česnek, Modifikovaný škrob, Cukr, Himalájská růžová sůl, Kyselina citronová jako regulátor kyselosti), Cuketa, Červená paprika, Cibule, Olivový olej (1 %) a Himalájská růžová sůl.
Tato informace může být změněna. Viz obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota54 Kcal
-
Tuky / lipidy1.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.48 G
-
Sacharidy / uhlohydráty1.12 G
-
Cukry0.8 G
-
Dietní vláknina1.6 G
-
Bílkoviny8 G
-
Sůl0.72 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.