Kvasnice pro mražený jogurtový dezert
Ušetřete s těmito balíčky
-
Skvělé pro přípravu jogurtů
Ottimo per preparare gli yogurt
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál -
Také objednávám několikrát. je to vynikající.
Também encomendo várias vezes. É excelente.
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál
Kvasnice pro mražený jogurtový dezert recenzí
Na základě 3 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Dvě prospěšné bakterie v jogurtu jsou Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus. Obě působí v symbióze pro přeměnu mléka na jogurt při teplotě přibližně 40 °C.
Dvojitý dávkovací sáček umožňuje vyrobit 8 jogurtů po 125 ml.
Indikace
Dvě prospěšné bakterie ve fermentu jogurtu: Streptococcus thermophilus a Lactobacillus bulgaricus působí v symbióze pro přeměnu mléka na jogurt při teplotě přibližně 40 °C.
Způsob užívání
Rozpusťte ferment v 2 lžících mléka.
Přidejte podle svých receptů cukr, marmeládu, aroma...
Ochlaďte a nechte několik hodin vychladnout před ochutnáním.
Podmínky skladování
Uchovávejte prášek nejlépe pod +18 °C pro lepší účinnost fermentů.
Ingredience
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
FR-BIO-01 Zemědělství EU
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota322 Kcal
-
Tuky / lipidy1.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty47 G
-
Cukry47 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny31 G
-
Sůl0.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.