Makrelové filety s dijonskou hořčicí
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Tento gurmánský recept je připraven z makrelových filet a krémové omáčky z organické dijonské hořčice. Tyto makrely pocházejí z odpovědného rybolovu v severovýchodním Atlantiku. Ručně háčkované a vkládané v Douarnenez v Bretani, jsou bohaté na omega 3.
Indikace
Makrela je známá svou charakteristickou chutí a je také ceněna pro své jemné a lehké maso, pevné a měkké.
Ingredience
Makrelové filety (Scomber scrombus) 57 %, voda, hořčice z Dijonu* 12 % (ocet z alkoholu*, hořčičná semínka*, voda, sůl), deodorovaný slunečnicový olej napařený*, ocet z alkoholu*, třtinový cukr*, sůl, maniokový škrob*, zahušťovadla: mouka z guarových semen a xantanová guma, česnek*, černý pepř*, kurkuma*. *30 % zemědělských surovin pochází z ekologického zemědělství. Certifikováno FR-BIO-10
Tato informace může být změněna. Zkontrolujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota228 Kcal
-
Tuky / lipidy18 G
-
Nasycené mastné kyseliny3.7 G
-
Sacharidy / uhlohydráty3.6 G
-
Cukry1.6 G
-
Bílkoviny13 G
-
Sůl1 G
-
Mononenasycené mastné kyseliny6 G
-
Polynenasycené mastné kyseliny7.5 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.