Marinované makrely v bílém víně
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Tento lahodný recept je připraven z filetů skuštrů a marinády z Muscadetu a bio koření. Tito skuštri pocházejí z odpovědného rybolovu v severovýchodním Atlantiku. Filetováni a ručně baleni v Douarnenez v Bretani, jsou bohatí na omega 3.
Indikace
Proslulý svou výraznou chutí je skuštr oblíbený také pro své jemné a lehké maso, pevné a zároveň rozplývavé.
Ingredience
Filety SKUSTRONĚ (Scomber scombrus) 60 %, voda, bílý vinný ocet*, cibule* 4 %, mrkev* 4 %, bílé víno Muscadet (SULFITY)* 2,4 %, okurky (okurky* 2 %, alkoholový ocet*, třtinový cukr*, sůl), červené papriky* 2 %, sůl, alkoholový ocet*, petržel* 0,12 %, bobkový list* 0,06 %, tymián* 0,02 %. *25 % zemědělských surovin pochází z ekologického zemědělství. Certifikováno FR-BIO-10.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota175 Kcal
-
Tuky / lipidy11 G
-
Nasycené mastné kyseliny2.6 G
-
Sacharidy / uhlohydráty0.9 G
-
Cukry0.6 G
-
Bílkoviny18 G
-
Sůl1 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.