Umeboshi švestka
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Umeboshi je velmi kyselé ovoce, které dodává kyselinu citronovou a sůl, aniž by způsobovalo žízeň. Švestky umeboshi jsou velmi bohaté na bílkoviny a minerály (vápník, železo, fosfor) a podporují správnou funkci jater, žaludku a střev, navíc je lze konzumovat samostatně nebo jako doplněk k rýži, zelenině či luštěninám.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat přímo během jídla jako doplněk k rýži, zelenině nebo luštěninám. Lze také vařit v krému z Kuzu.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Švestky umé*, mořská sůl, listy shiso*.
(*) Pochází z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota25 Kcal
-
Tuky / lipidy0.6 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty2.7 G
-
Cukry0.5 G
-
Dietní vlákninaG
-
Bílkoviny0.3 G
-
Sůl14 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.