Celá umeboshi
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Celé umeboshi z Yang Tse je nakládané ume (japonská odrůda švestky, také nazývaná japonská meruňka), které se suší, solí v sudech a zatěžuje, aby se vymačkala šťáva. Barva nakládaného ovoce je hnědá, ale obvykle se barví na červeno pomocí byliny zvané akajiso. Umeboshi má kulatý tvar a jeho textura se pohybuje od hladké po velmi drsnou. Má velmi kyselou a slanou chuť.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat přímo, nejlépe nalačno. Nicméně vzhledem k intenzivní chuti může být konzumováno spolu s jinými potravinami a nápoji.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Ume švestky (72,6 %), mořská sůl (17 %), ocet z umeboshi (10,4 %), shiso.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.