Amazake anko
Ušetřete s těmito balíčky
-
Nemohu se dotýkat ovoce a všech druhů cukrů, aniž bych měl problémy. toto je obilovina nebo luštěnina zpracovaná fermentací. a stává se velmi sladká.
Je ne peux pas toucher aux fruits, et à toutes sortes de sucres sans avoir des problèmes. Celui-ci est une céréale ou une légumineuse transformée par fermentation. Et, elle devient très sucré.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál -
Vynikající chuť, dobře se hodí k červenému ovoci
Excelente sabor, combina bem com frutos vermelhos
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál -
Mělo to být na vyzkoušení a nelíbilo se mi to. chutnalo to nakysle a bylo to plesnivé.
Era para experimentar e não gostei. Parecia azedo e tinha bolor.
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál
Amazake anko recenzí
Na základě 4 recenze
-
5 hvězdy3
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda1
Popis
Amazake Anko od Kenshô je vyroben fermentací červených fazolí/azuki s koji, aby vznikl anko bez přidaných cukrů. Makrobiotický dezert, zdroj energie snadno stravitelný.
Způsob užívání
Doporučuje se konzumovat samotné. Je to velmi zdravý a výborný dezert.
Podmínky skladování
Po otevření uchovávejte v lednici a spotřebujte do sedmi dnů.
Ingredience
Voda, Koji (rýže*, koji-kin), červené fazole*.
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota186 Kcal
-
Tuky / lipidy0.6 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty49.6 G
-
Cukry0.4 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny3.4 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.