Bio vodní kefír
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Kefír je symbiotická kolonie mikroorganismů, bakterií a kvasinek, ze které se získává kvašený nápoj ve sladké vodě. Je to mikrobiální kultura tvořená velkým počtem druhů bakterií, mléčných a octových, a kvasinek, které žijí v symbióze, tedy závisí jedna na druhé.
Indikace
Je velmi nízkokalorický a téměř bez cukru, protože kefír ho spotřeboval během procesu fermentace. To znamená, že citronově ochucený vodní kefír je živý nápoj, probiotický a izotonický. Příjemný, organický, zdravý a osvěžující, obsahuje živé, aktivní mikroorganismy, které jsou velmi prospěšné pro zdraví. Usnadňují trávení, chrání naši střevní mikroflóru a náš imunitní systém.
Způsob užívání
Doporučuje se jako iontový nápoj během a po fyzické aktivitě. Navíc pokud ho budete konzumovat jak nalačno, tak před jídlem; dosáhnete lepší vstřebatelnosti a zvýšíte jeho přínosy. Doporučuje se užívat denně 160/170 ml po dobu 18/20 dnů (třetina lahve). Podávejte dobře vychlazené. Před konzumací protřepejte a otevírejte opatrně.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě, mimo zdroje světla a tepla. Po otevření uchovávejte láhev uzavřenou v lednici maximálně 5 dní.
Ingredience
Voda, Agávový sirup*, Celý třtinový cukr*, Koncentrovaná citronová šťáva*, Přírodní citronová aroma*, Fermenty (lactococcus lactis, lactococcus cremoris, lactococcus diacetylactis, lactococcus casei, lactobacillus acidophilus, kluyveromyces marxianus.) (100 milionů CFU). *Suroviny z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
Es-eco-019-ctNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota12 Kcal
-
Tuky / lipidy0.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.4 G
-
Sacharidy / uhlohydráty1.2 G
-
Cukry1.2 G
-
Dietní vláknina0 G
-
Bílkoviny1 G
-
Sůl0.03 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.