Mletá káva etiopie moka 100% arabika bio
-
100% arabská káva příjemné chuti.
Café 100% arabica de agradable sabor.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Chuť kávy je docela příjemná, ale s poněkud kyselým dozvukem (a ne sladkým, jak jsem očekával) a navíc mletí je podle mého názoru příliš hrubé pro optimální použití v moka konvičce, kde by mělo být jemnější. bohužel jsem koupil 4 balení po 250 g...
Il gusto del caffè è abbastanza gradevole ma con un retro gusto piuttosto aspro (e non dolce come mi aspettavo) ed inoltre la macinatura è troppo grossa - a mio parere - per un uso ottimale per la moka che dovrebbe essere più fine. Purtroppo ne ho acquistato 4 confezioni da 250 gr...
Přeloženo z naturitas.it
Zobrazit originál -
Přírodní káva. s dobrou vůní a chutí
Café natural. Con buen aroma y sabor
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Mletá káva etiopie moka 100% arabika bio recenzí
Na základě 15 recenze
-
5 hvězdy14
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy1
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Moka Ethiopia 100% Arabica - Bio mletá káva na filtr je bio mletá káva, čistý arabica pěstovaný v regionech Djimmah a Limu na afrických vysočinách. Výjimečná moka pocházející z ekologického zemědělství. Chuť: sametová a jemná. Bohatá na hořčík, železo a vitamín PP.
Indikace
Legenda kávy, Etiopie je zemí, kde byla káva poprvé objevena v 16. století pastýřským mnichem, který si všiml, že jeho kozy jsou plné energie poté, co okusovaly plody těchto keřů. Etiopské kávy jsou převážně vysokohorské kávy. Tento čistý Arabica je přírodní odrůda rostoucí na západních svazích etiopských vysočin v nadmořské výšce přibližně 1500 - 2000 m ve volné přírodě, z níž je nyní malá část produkce kontrolována evropskou organizací, která potvrzuje ekologické zemědělství bez chemických hnojiv a pesticidů. Zralé třešně jsou ručně sbírány jednotlivě zemědělci od října do března. Následně jsou zpracovávány mokrou metodou, vyhrazenou pro nejlepší odrůdy, a poté sušeny jeden až dva měsíce před exportem od května. Velmi oblíbený u Francouzů, tento druh dává plody velmi dobré kvality podlouhlého tvaru, pěstování ve vysoké nadmořské výšce dodává jeho aroma větší jemnost, mírnou kyselost a plné tělo. Významné přednosti tohoto velkého cru zjemňujeme středním, řemeslným a pomalým pražením trvajícím 18-20 minut. Čerstvě pražená káva přináší spotřebiteli všechny přínosy svého terroiru.
Ingredience
Káva.
Certifikát
Fr-bio-001-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.