Kvasnice pro kefírový nápoj z mléka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Zatím jsem to už několikrát znovu použil s kozím mlékem, nevím, jestli lze přejít na jiný druh mléka. vyzkouším to.
Por ahora ya lo he reutilizado varias veces con leche de cabra,no sé si se puede cambiar a otro tipo de leche.Probare.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Snadné, účinné, ekonomické, můžete jej používat minimálně měsíc.
přidejte 2 lžíce předchozího kefíru do jednoho litru kravského mléka, nebo ještě lépe ovčího, toto lze opakovat 5 nebo 6krát.Fácil eficaz económico puedes usarlo mínimo durante un mes . añadir 2 cucharadas del kefir anterior en un litro de leche de vaca o mejor aún de oveja, esto se puede repetir 5 o 6 veces
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Vyrobte si vynikající kefír a především je to velmi pohodlné na cestování, protože není potřeba přenášet bulharské kultury.
Saca un kéfir riquísimo y sobre todo es muy cómodo para viajar porque no hay que estar transportando los búlgaros
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál -
Líbilo se mi s bezlaktózovým mlékem
Gostei com leite sem lactose
Přeloženo z naturitas.pt
Zobrazit originál
Kvasnice pro kefírový nápoj z mléka recenzí
Na základě 10 recenze
-
5 hvězdy7
-
4 hvězdy1
-
3 hvězdy2
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio kefírový nápoj Natali:
Kefír je nápoj na bázi mléka fermentovaného kvasinkami a bakteriemi, které působí na střevní mikroflóru a přispívají k trávícímu komfortu.
Natali vám zde umožňuje připravit si vlastní fermentovaný nápoj, stačí jen přidat jeden litr mléka
Jaké jsou přínosy bio kefíru Natali?
Kefír reguluje průchod střev a zlepšuje trávení tím, že regeneruje střevní mikroflóru díky svým probiotickým vlastnostem. Vyrovnává bakteriální prostředí ve střevě zvýšením počtu prospěšných bakterií.
Je bohatý na živiny, vitamíny A a B a bílkoviny a může být konzumován osobami s intolerancí laktózy.
Jako přírodní antibiotikum je velmi účinný pro posílení imunitního systému.
Jak používat ferment bio kefíru Natali?
- Vyčistěte své nástroje.
- Rozpusťte jednu dávku fermentu ve 2 polévkových lžících mléka, poté postupně přilijte celý litr mléka.
- Přelijte do vzduchotěsné lahve a nechte fermentovat 24 hodin při pokojové teplotě.
- Po dosažení požadované konzistence dejte nápoj do chladu.
- Uchovávejte v chladu.
Ingredience
Streptococcus Thermophilus, Mléčný prášek, Lactococcus lactis, Leuconostoc, Lactobacillus, Kefírové kvasinky.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota356 Kcal
-
Tuky / lipidy1.5 G
-
Sacharidy / uhlohydráty0.1 G
-
Cukry52 G
-
Bílkoviny34 G
-
Sůl0.55 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.