Bio amarantové zrno
Ušetřete s těmito balíčky
-
Dobrý kvalitní produkt za dobrou cenu.
Buen producto de calidad a un buen precio.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Bio amarantové zrno recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bílkoviny z ekologického amarantového zrna mají vysokou biologickou hodnotu, protože obsahují všechny esenciální aminokyseliny v optimálním poměru pro vstřebávání. Jejich hlavní složkou jsou sacharidy, z nichž většina je ve formě škrobu.
Indikace
Obsah vlákniny je vyšší než u většiny obilovin a přispívá k péči o střevní mikroflóru. Je bohatý na minerály a stopové prvky, což ho činí velmi posilujícím. Je vynikajícím zdrojem železa, stejně jako zinku a selenu, které stimulují imunitní systém. A nakonec, ale neméně důležité, je to velký zdroj vápníku, vyšší než u jakéhokoli jiného obilí, a také poskytuje dobrou dávku hořčíku.
Způsob užívání
Doporučuje se doba vaření 7 minut na středním ohni. Konzumovat opražené, vařené, nafouklé, ve formě mouky nebo naklíčené a může sloužit k přípravě jak sladkých, tak slaných receptů. K vaření je potřeba poměr dvou a půl šálku vody na jeden šálek semen, i když je to pouze přibližné, protože se liší podle odrůdy. Je důležité udržovat hrnec během vaření zakrytý, jakmile se voda vstřebá, sundat z ohně a nechat deset minut odpočinout. Po uvaření lze například použít k plnění lilků, cuket nebo rajčat, přípravě kroket nebo zahuštění polévek a omáček.
Upozornění
Může obsahovat stopy lepků, soji, skořápkových plodů, sezamových semen, mléka, celeru a hořčice.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Ekologická amarant (100 %).
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota370 Kcal
-
Tuky / lipidy7 G
-
Nasycené mastné kyseliny1.6 G
-
Sacharidy / uhlohydráty58.7 G
-
Cukry2 G
-
Dietní vláknina7.4 G
-
Bílkoviny14.4 G
-
Sůl0.03 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.