Bio kukuřičná krupice (polenta)
Ušetřete s těmito balíčky
-
Dobře, je velmi jemná, takže ji mohu použít na výrobu těsta na pizzu, které s ní chutná mnohem lépe.
Bien, elle est très fine, je peux donc l'utilser pour faire mes pâtes à pizza, qui sont bien meilleures avec.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Bio kukuřičná krupice (polenta) recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Bio kukuřičná krupice (polenta) od Biográ je velmi výživná a má velký dietetický význam, zároveň představuje základní prvek v kuchyni mnoha zemí.
Indikace
Získává se převážně mletím kukuřičného zrna, které bylo předem oloupáno a odklíčeno, a prošlo procesem kalibrace. Používá se při přípravě kaší, pyré a polotvrdých těstovin, k vaření základních jídel nebo jako příloha.
Způsob užívání
Nechte 300 ml vody s špetkou soli přivést k varu, přidejte 100 g krupice. Nechte namočené po dobu 2 minut.
Upozornění
Může obsahovat stopy soji, skořápkových plodů, mléka a jeho derivátů a zrn sezamu.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Kukuřičná krupice*. *Pochází z ekologického zemědělství.
Tato informace může být změněna. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
DE-OKO-001
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota344 Kcal
-
Tuky / lipidy1.1 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.18 G
-
Sacharidy / uhlohydráty76 G
-
Cukry0.6 G
-
Dietní vláknina2.8 G
-
Bílkoviny6 G
-
Sůl0 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.