Polenta-kukuřičná krupice
Popis
Polenta se vyrábí z kukuřičné mouky. Je rychlá na přípravu a lze ji použít jak v slaných, tak i sladkých pokrmech.
Způsob užívání
Doporučuje se pro 5 osob, nalijte 250 g krupice do 1 litru vroucí vody za stálého míchání, přidejte sůl a vařte 2 až 3 minuty. Polenta se může připravit jako hlavní chod (kaše), jako předkrm (tvarovaná v různých formách, vychladlá a poté opečená v troubě nebo na pánvi), jako příloha jako chléb nebo na piknik či jako náhrada základu koláče.
Podmínky skladování
Uchovávejte na suchém, mírném místě chráněném před světlem.
Ingredience
Předvařená kukuřičná krupice pěstovaná ekologicky a biodynamicky.
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
FR-BIO-01
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota350 Kcal
-
Tuky / lipidy1.4 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.3 G
-
Sacharidy / uhlohydráty76.1 G
-
Cukry0.6 G
-
Dietní vláknina2.1 G
-
Bílkoviny7.3 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.