Bio azuki
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Azuki je druh červené fazole typické pro Dálný východ, velmi používaný jako ingredience makrobiotické stravy. Konkrétně Azuki Bio od Ecosana je pěstována v Japonsku podle ekologických kritérií, takže její výroba je šetrná k životnímu prostředí.
Tento červený luštěninový plod ve tvaru ledviny je v tradiční východní kuchyni velmi ceněný díky své vysoké výživové hodnotě a přínosům, které přináší organismu. Jedná se o jednu z luštěnin s nejvyšším obsahem rostlinných bílkovin a sacharidů, s minimálním množstvím tuků, což ji činí ideální pro udržení zdravého životního stylu.
Kromě toho je bohatá na vlákninu, takže pomůže regulovat střevní trakt. Jednoduchá a rychlá na přípravu, po hodině vaření je již perfektní k podávání v dušených pokrmech, salátech nebo čemkoli, co vás napadne!
Původ: Zemědělství mimo EU (Čína)
Upozornění
Může obsahovat stopy lepku, skořápkových plodů, sezamu a sóji.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě
Ingredience
100% Azuki
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-016-CL
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota329 Kcal
-
Tuky / lipidy0.53 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.19 G
-
Sacharidy / uhlohydráty50.2 G
-
Cukry2.35 G
-
Dietní vláknina12.7 G
-
Bílkoviny19.9 G
-
Sůl0.125 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.