Bio azuki
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Azuki je malý kulatý červenohnědý fazol a při konzumaci je cítit sladká chuť. Jeho konzumace by měla být stejně častá jako konzumace cizrny a čočky, nejoblíbenějších luštěnin v naší stravě.
Indikace
Je to luštěnina velmi ceněná v Japonsku, kde se tradičně používá k posílení funkce ledvin. Je velmi bohatá na bílkoviny (21 %), vitamíny skupiny B a minerály. Navíc obsahuje méně tuku než jiné druhy fazolí a je snadněji stravitelná. Při léčbách vyžadujících vysoký přísun jangové energie by azuki měly patřit mezi základní potraviny. Není vhodné ji zaměňovat s červenou sójou, která na první pohled vypadá podobně, ale ve skutečnosti nemá stejné vlastnosti.
Způsob užívání
Doporučuje se je namáčet jednu hodinu a vařit na mírném ohni hodinu a půl.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Ekologická azuki (100%).
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
Es-eco-019-ctNutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota329 Kcal
-
Tuky / lipidy0.5 G
-
Nasycené mastné kyselinyG
-
Sacharidy / uhlohydráty62.9 G
-
CukryG
-
Dietní vláknina12.7 G
-
Bílkoviny19.8 G
-
Sůl0.05 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.