Bio azuki
Popis
Azuki Bio od Sol Natural je červená fazole čínského původu s vysokým obsahem bílkovin. Obsahuje živiny nezbytné pro zdravou, pestrou a vyváženou stravu.
Způsob užívání
Doporučuje se namáčet 8 hodin. Použijte 3 díly vody na každou šálek azuki, přiveďte k varu a vařte přibližně 45 minut.
Upozornění
Může obsahovat stopy: lepek, arašídy, skořápkové plody, sóju, sezam a mléko a jeho deriváty.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Azuki* (100 %).
(*) Pochází z ekologického zemědělství
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota329 Kcal
-
Tuky / lipidy0.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.2 G
-
Sacharidy / uhlohydráty50 G
-
Cukry2.3 G
-
Dietní vláknina13 G
-
Bílkoviny20 G
-
Sůl0.005 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.