Bio červená čočka coral
Ušetřete s těmito balíčky
Popis
Červená čočka, známá také jako korálová čočka, je odrůda čočky velmi málo známá v naší gastronomii, ale jedna z nejceněnějších v asijské kuchyni. Pochází ze 100% ekologických plodin, červená korálová čočka Bio od ECOSANA vám poskytne maximální nutriční kvalitu a zároveň je šetrná k životnímu prostředí.
Stejně jako jiné luštěniny jsou bohaté na vitamíny skupiny B1 a minerály, mezi nimiž vyniká železo, kromě toho poskytují pomalu vstřebatelné sacharidy a bílkoviny vysoké biologické hodnoty.
Zvláštností této odrůdy je, že nemá slupku, takže se rychle vaří a během krátké doby si můžeme vychutnat chutný pokrm, aniž bychom je museli předem namáčet. Odvažte se inovovat a vytvářet fantastická jídla: polévky, krémy nebo pyré, saláty, karbanátky, hamburgery, náplně do zeleniny, paštiky… Původ: zemědělství mimo EU (Turecko)
Upozornění
Může obsahovat stopy lepku, sóji, sezamu a skořápkových plodů.
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě
Ingredience
Ekologická červená korálová čočka* (100%).
(*) Pochází z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Zkontrolujte obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-016-CL
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota398 Kcal
-
Tuky / lipidy2.17 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.38 G
-
Sacharidy / uhlohydráty63.1 G
-
Cukry2.3 G
-
Dietní vláknina10.8 G
-
Bílkoviny23.91 G
-
Sůl0.018 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.