Červená čočka
Ušetřete s těmito balíčky
-
Dělá polévku... měli jsme radost.
Fait une soupe avec. On s'est régalés.
Přeloženo z naturitas.fr
Zobrazit originál
Červená čočka recenzí
Na základě 2 recenze
-
5 hvězdy2
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Luštěnina patřící do čeledi bobovitých, červená čočka dostala své jméno podle své růžovo-oranžové barvy.
Indikace
Spotřebována od pravěku, její první stopy lze nalézt v Číně, Indii a Malé Asii. Odborníci dokonce předpokládají, že byla hlavním zdrojem potravy stavitelů egyptských pyramid. Do Evropy ji zavedli Římané. Červená čočka nevyžaduje namáčení, rychle se vaří a dobře se míchá v gratinech, polévkách nebo pyré.
Způsob užívání
Doporučuje se vařit asi 10 minut na mírném ohni, přikryté.
Upozornění
Možné stopy obilovin obsahujících lepek, sóju, ořechy, sezam.
Ingredience
Červená čočka
Tato informace se může změnit. Konzultujte obal produktu.
Certifikát
FR-BIO-01 Zemědělství Mimo EU.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota344 Kcal
-
Tuky / lipidy2.2 G
-
Nasycené mastné kyseliny48 G
-
Sacharidy / uhlohydráty0 G
-
Cukry0 G
-
Dietní vláknina11 G
-
Bílkoviny25 G
-
Sůl0.02 G
-
Vitamín k120 Μg
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.