Červená loupaná čočka
-
Čočka bez slupky je lépe stravitelná a nezpůsobuje nadýmání
Lentejas sin piel son mas digestivas y sin flatulencias
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Červená loupaná čočka recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Červené loupané čočky od Probios jsou luštěnina známá a používaná již od starověku. Je to rostlina pěstovaná po celém světě stejně jako v Itálii.
Indikace
Tato červená odrůda je ideální pro přípravu polévek, polévek a krémových polévek. Díky procesu loupání se tyto čočky vaří rychleji.
Mezi její nutriční vlastnosti vyniká vysoký přirozený obsah rostlinných bílkovin.
*Balení, které obdržíte, se může mírně lišit od toho, které je zobrazeno na produktovém listu.
Způsob užívání
Doporučují se pro přípravu mnoha receptů: jsou perfektní jak pro první, tak i pro druhé chody a v mnoha dalších přípravách, které vám napoví vaše fantazie!
Upozornění
Mohou obsahovat stopy semen sezamu, skořápkových plodů, soji a obilovin obsahujících lepek (pšenice, žitná, ječmen, oves, pohanka, khorasan kamut).
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě, chráněném před světlem a teplem.
Ingredience
Bio loupané červené čočky. Bez lepku.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota334 Kcal
-
Tuky / lipidy1.5 G
-
Nasycené mastné kyseliny1.2 G
-
Sacharidy / uhlohydráty51 G
-
Cukry2.6 G
-
Dietní vláknina8.1 G
-
Bílkoviny25 G
-
Sůl0.05 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.