Ekologická čočka pardina
-
v rámci sortimentu čočky pardina je tato obzvlášť dobrá, nerozpadá se vůbec a zachovává si veškerou svou chuť.
dentro de la gama de lentejas pardinas, esta es especiamente buena, no se deshace nada y conserva todo su sabor.
Přeloženo z naturitas.es
Zobrazit originál
Ekologická čočka pardina recenzí
Na základě 1 recenze
-
5 hvězdy1
-
4 hvězdy0
-
3 hvězdy0
-
2 hvězdy0
-
1 hvězda0
Popis
Ekologická čočka Pardina od Intracma se nazývá pardina kvůli své hnědé slupce, která se při vaření neodlupuje. Jedná se o luštěninu vhodnou k přípravě v různých dušených jídlech a polévkách. Průměr čočky se obvykle pohybuje mezi 3,5 a 4,5 mm. Její malá velikost znamená, že není potřeba dlouhé namáčení před vařením.
Indikace
Na severu Španělska se vyrábějí některé varianty čočky pardina kvůli její hnědé barvě, na rozdíl od čočky verdina. Pardina, spolu s verdina a castellana, je jednou ze tří nejrozšířenějších odrůd čočky v regionu Castilla y León. Čočka pardina se obvykle používá v pokrmech jako čočka s chorizem, někdy v salátech. Obvykle se namáčí několik minut, i když kvůli své velikosti nepotřebuje namáčení před dalším vařením. Tato produkce má kontrolní radu, která zajišťuje sledovatelnost a kvalitu čočky Tierra de Campos.
Způsob užívání
Doporučuje se podle chuti spotřebitele.
Upozornění
Tato hnědá čočka může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek (pšenice, žitná), ječmen, oves, špalda, kamut).
Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Ekologická čočka pardina.
Tato informace se může změnit. Podívejte se na obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.