Vařené bio čočky pardinas
Popis
Bio čočka pardina je malá čočka o velikosti mezi 3 a 5 milimetry. Barva její slupky je hnědá zemní nebo hnědočervená a albumen je žlutý. Tato suchá luštěnina je bohatá na sacharidy, železo a hořčík. Čočka pardina může být také nazývána čočka Pardina, hnědá čočka, francouzská čočka nebo francouzská čočka malá. Čočka pardina je zvláště vhodná do salátů, k kombinaci s těstovinami a do pokrmů středomořské kuchyně.
Způsob užívání
Doporučuje se otevřít, ohřát a sníst, můžeme ji také přidat do vařené zeleniny a rýže.
Upozornění
Může obsahovat křížovou kontaminaci s jinými obilovinami obsahujícími lepek.Podmínky skladování
Uchovávejte na chladném a suchém místě.
Po otevření v lednici maximálně 3 dny.
Ingredience
Hnědá čočka*, voda, mořská sůl a kyselina askorbová.
(*) Z ekologického zemědělství.
Tato informace se může změnit. Prohlédněte si obal produktu.
Certifikát
ES-ECO-019-CT
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota338 Kcal
-
Tuky / lipidy0.96 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.1 G
-
Sacharidy / uhlohydráty57.1 G
-
Cukry0.7 G
-
Dietní vláknina2.7 G
-
Bílkoviny28 G
-
Sůl0.7 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.