Zelené čočky
Popis
Zelená čočka Fructivia je nejzajímavější luštěninou, protože je nejbohatší na bílkoviny. Je také bohatá na vlákninu, minerály, zejména železo a hořčík.
Způsob užívání
Doporučuje se dobře opláchnout, vařit ve třikrát větším objemu studené vody na porci asi 30 minut. Zelená čočka se jí teplá jako příloha (dušená jídla atd.) nebo studená v salátech. Lze ji také použít do polévek a pyré. Není nutné čočku namáčet.
Upozornění
Není nutné čočku namáčet.
Podmínky skladování
Skladujte na chladném a suchém místě.
Ingredience
Zelená čočka (100%).
Tato informace se může měnit. Konzultujte obal produktu.
Nutriční tabulka
-
Pro
-
Energetická hodnota220 Kcal
-
Tuky / lipidy1.7 G
-
Nasycené mastné kyseliny0.2 G
-
Sacharidy / uhlohydráty28.5 G
-
Cukry1 G
-
Dietní vláknina32 G
-
Bílkoviny25 G
-
Sůl0.01 G
Specifikace
-
K tomuto článku zatím nejsou žádné otázky.
Otázky a odpovědi
Zeptejte se na tento článek a dostanete odpověď od velké komunity Naturlovers.
Pokud ho nevidíte, zkontrolujte složku nevyžádané pošty (spam), mohl být označen jako spam.